Back to top

El tennis taula nacional abaixa la persiana

La Real Federación Española de Tenis de Mesa ha decidit posar el punt final a totes les lligues nacionals de la temporada 2019-2020.
Imatge del comunicat oficial de la Real Federación Española de Tenis de Mesa

La Real Federación Española de Tenis de Mesa ha estat un dels primers òrgans rectors de l'àmbit nacional en prendre una decisió ferma respecte a la crisi sanitària del coronavirus: finalitzar totes les lligues i respectar la classificació.

Una mesura que el Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha aplaudit, per seguretat, i amb els resultats esportius generalment a favor: tot i que l'equip sènior masculí no podrà optar a l'ascens a Primera Divisió, les noies es mantenen.

Llegeix aquí el comunicat oficial de la Real Federación Española de Tenis de Mesa

Salvades a la màxima estatal

A falta de 5 jornades per finalitzar la temporada 2019-2020 de tennis taula, l'equip Reus Ganxets Miró se situava vuitè a la classificació de la Superliga Femenina.

Les jugadores reusenques es trobaven camí a assegurar la seva permanència l'any vinent en la categoria després de sumar millors resultats en la segona volta de la competició.

El mercat internacional es complica

El club reusenc comença a calcular les pèrdues econòmiques que esdevenen de suspendre competicions on els Ganxets n'eren els amfitrions.

Tot i així, la màxima preocupació de l'entitat són els fitxatges internacionals, ja que la pandèmia de la COVID-19 no avança a tots els països al mateix ritme ni causa les mateixes restriccions governamentals.

Malgrat que el confinament ha avançat el mercat de fitxatges, a hores d'ara no hi ha cap club que no hagi realitzat ja algun que d'altre moviment.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades