Back to top

Tensió al ple de Mont-roig per les obres de l'avinguda Barcelona

Moments de tensió els viscuts aquest migdia al Ple municipal de Mont-roig del Camp per les obres de l'avinguda Barcelona de Miami Platja. I és que segons els partits municipals de Ciutadans i el PDeCAT aquestes obres no han tingut en compte els negocis dels veïns del nucli.
Tensió al ple de Mont-roig per les obres de l'avinguda Barcelona

Les obres de l'Avinguda Barcelona de Miami Platja han tornat a ser un dels temes més polèmics del ple municipal de Mont-roig del Camp. Unes obres sobre les quals els partits municipals de Ciutadans i el PDeCAT no entenen quins criteris s'han seguit a l'hora de desenvolupar els terminis.

I és que segons assegura l'oposició, els botiguers de Miami Platja s'han vist molt afectats, ja que les obres s'han portat a terme en temporada turística. No obstant això, des del consistori asseguren que de cara als pròxims pressupostos es desenvoluparan una sèrie d'accions per dinamitzar els comerços que s'han vist afectats.

Unes obres que segons l'Ajuntament de Mont-roig s'estan portant a terme dins els terminis previstos. A més, i segons altes membres del govern, aquestes actuacions comportaran una millora significativa per a l'economia i la dinamització del nucli de Miami Platja.