Back to top

Ticoulat s'endú per segona vegada el premi Francesc Martí Queixalós

La poetessa menorquina Ana Maria Ticoulat s'ha emportat un altre cop el premi del certamen de poesia catalana organitzat pel Centre d'Amics de Reus, que s'ha fet públic aquest divendres. 
Entrega del premi Francesc Martí Queixalós.

Tema lliure i un màxim de 100 versos: són les bases del certamen de poesia catalana Francesc Martí Queixalós. El Centre d'Amics de Reus ha revelat el nom de la guanyadora de la 17a edició del concurs. Ana Maria Ticoulat, que ja va guanyar el certamen el 2014, aquesta vegada no ha pogut recollir el premi perquè estava de viatge. En el seu lloc, l'ha recollit el seu fill polític. 

Aquest concurs és un dels pilars essencials de l'entitat sociocultural, després del tradicional El més amic de Reus. El certamen va néixer arran de la mort de Francesc Martí Queixalós, periodista, assagista i escriptor reusenc, també membre fundador de l'entitat. El concurs compta amb el mateix jurat des de la 3a edició, la qual cosa aporta un valor afegit a l'acte. 

D'entre prop de 150 candidatures, la guanyadora ho ha fet amb una obra composta per 5 poemes de flors exòtiques, que en la seva absència, l'ha interpretat un grup de rapsodes al final de l'acte.

Notícies relacionades