Back to top

Tir amb arc solidari pel Dia Mundial del Càncer de Mama

El Club Arquers de Cambrils juntament amb la Lliga Contra el Càncer engeguen una nova activitat gratuïta de tir amb arc dirigida a totes aquelles dones que han patit càncer de pit.

El dia 19 d'octubre és una data important per totes les dones que pateixen o han patit càncer de pit. De fet, coincidint amb aquest Dia Mundial del Càncer de Mama, el Club Arquers de Cambrils i la Lliga Contra el Càncer han volgut encetar una activitat de tir amb arc dirigida a aquest col•lectiu de dones. La sessió es farà periòdicament cada dilluns des de dos quarts de sis fins a les set de la tarda. 

Ideal per evitar un limfedema

L'activitat és gratuïta i ajuda a millorar la seva recuperació i la seva qualitat de vida. A més, l'entrenador i cirurgià, Santos López, explica que aquesta pràctica és ideal per evitar un limfedema; és a dir, una inflamació que provoca l'acumulació de líquids al braç arran de l'extirpació dels ganglis de l'axil•la.

Càncer de mama

4.528 nous casos a Catalunya durant el 2019

Segons dades de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, una de cada vuit dones tindrà càncer de mama al llarg de la seva vida. De fet, el 2019 es van arribar a diagnosticar més de 4.500 nous casos a Catalunya. Una malaltia que segueix present tot i que la recerca també progressa any rere any.
 


kia

Paraules clau:

Notícies relacionades