Back to top

Tito Ortiz exposa que el Reus no li ha pagat perquè va fer pública la seva situació

Dels 12 jugadors del Club de Futbol Reus Deportiu que s'han acollit al procediment abreujat de denúncia per impagament de les nòmines endarrerides, només n'han cobrat 11. Tito Ortiz és l'únic jugador que no seguirà vinculat a l'entitat roig-i-negra.
Tito Ortiz en compareixença davant els mitjans

Tito Ortiz ja no vestirà més l'elàstica roig-i-negra. El migcampista ha comparegut aquest migdia davant els mitjans afirmant que el motiu pel qual la directiva ha decidit prescindir dels seus serveis ha estat fer pública la seva situació.

"Crec que haver denunciat al club i fer-ho públic ha influït en què la directiva hagi pres la decisió de no pagar-me".

Mitjançant un comunicat, el club roig-i-negre ha informat que la Comissió LaLiga-AFE ha acordat concedir-li al futbolista l'extinció de la relació contractual amb el Reus, sol·licitada pel jugador, fet que no ha passat amb els seus companys que sí que han cobrat les nòmines amb retard.  

"Estic convençut que el club ha pagat perquè hem denunciat, si no ho hagués fet. S'han vist amb l'aigua al coll".

El migcampista ha explicat que molts dels seus companys, tot i haver cobrat, volen marxar del Reus.

"Hi ha companys que han cobrat i entenc que estan a disgust i volen marxar".

Ortiz, que al mes d'agost no va poder ser inscrit, fa quatre mesos que no toca la pilota i creu que això podria derivar a dificultar-li l'entrada a un altre equip. El jugador ha afirmat que "se sent maltractat" i que la seva situació "ha estat per un error del club, del qual no n'han proposat cap solució". Exposa que ni Oliver ni Llastarri l'han trucat per donar-li cap explicació.

Per poder fitxar al mes de gener el club ha de liquidar el contracte del barceloní. Tito ha comunicat que els jugadors informaran de noticies en els propers dies.