Back to top

Toca allargar el bon inici d'any

El Reus Deportiu rep aquest dimarts a les 21:00 hores al Palau d'Esports la visita del Voltregà. Els roig.-i-negres afronten el duel amb la moral alta després del gran partit contra l'Oliveirense.
prèvia reus voltregà

Continua l'atapeït calendari del Reus Deportiu. Després de segellar el pas pels quarts de final de la Lliga Europea els roig-i-negres disputen la jornada entre setmanal d'OK Lliga. El conjunt de Jordi Garcia rep aquest dimarts a les 21:00 hores de la nit al Palau d'Esports la visita del Voltregà. "Són competicions diferents, rivals diferents i la manera de jugar no és la mateixa. Ens trobarem un Voltregà que és l'antítesi de l'Oliveirense. Per tant, ens exigirà una altra manera de jugar i com enfocar el partit", va explicar Jordi Garcia, entrenador del Reus després del partit contra el conjunt portuguès.

Els de Sant Hipòlit arriben en un bon moment de forma després de superar l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa CERS contra el Valença portuguès i classificar-se pels quarts de final. A més, en la darrera jornada de Lliga el Voltregà va donar la sorpresa guanyant a la pista del Liceo per 2 gols a 3. "El temps ha fet que els tres punts de la primera jornada on vam conquerir Voltregà siguin bons. És un bon equip que amb el temps ha anat millorant, un equip jove, compacte i sense cap tipus de pressió", va comentar el tècnic roig-i-negre.

A hores d'ara, el Reus Deportiu se situa a la tercera posició de l'OK Lliga 33 punts, a 6 del Liceo el líder de la categoria. Per la seva banda, el Voltregà és onzè amb 19 punts.

NORAUTO PATROCINA ELS ESPORTS

norauto