Toca pensar en la Copa i deixar enrere l'empat contra el Maçanet

DAVID GALLEGO RODRÍGUEZ

Després de la gran victòria contra el Liceo de la setmana passada i amb la Copa del Rei a tocar, el Reus Deportiu havia de mantenir les bones sensacions davant el Maçanet a casa. Malauradament no ha estat així i el resultat final ha estat de 4 a 4, dos punts que s’escapen i que podrien haver estat claus per apropar-se a la zona europea de la taula.

El partit ha començat amb tots dos equips tantejant la situació. Un Reus amb poques ganes d’arriscar i un Maçanet tancat en defensa han portat uns primers minuts força tranquils. Tot i així un molt actiu Marc Coy ha obert la llauna al minut cinc gràcies a una ràpida jugada de Xavi Rubio. Ha estat en aquest punt quan el partit ha començat a agafar velocitat i tensió, ja que 4 minuts després una falta directa provocada per Coy ha donat la oportunitat a Ferran Garcia de posar l’empat al marcador. Un minut més tard, Platero ha tingut una de similar davant d’Enric Núñez, però el xut no ha anat a porteria. Amb l’ensurt d’aquesta oportunitat el Maçanet s’ha tancat encara més i ha buscat generar perill a la contra.

Tot i així la primera meitat ha finalitzat amb l’empat al marcador. En la represa Marc Coy s’ha tornat a fer gran i ha posat als roig-i-negres per davant amb un potent xut. I encara que Raül Marín no ha estat capaç de superar a Núñez en aquesta falta directa, un altre gol de Coy a dintre de l’àrea ha posat el 3 a 1 al marcador i ha permès respirar a l’afició reusenca. Tot i així Sergi Parra s’ha encarregat de fer tornar els nervis amb aquesta jugada que ha finalitzat amb el segon gol dels visitants, però un Marc Coy en estat de gràcia ha firmat el quart gol de la nit gràcies a un penal ajustat al pal que ha tornat a posar als de Reus a dos gols de distància.

Però la nit no s’ha acabat i al minut 43, amb la desena falta del Reus, Ferran Garcia ha superat a Roger Molina i ha posat el 4 a 3 al marcador. Tot just dos minuts després, el mateix Garcia ha segellat l’empat en una mala sortida dels homes d’Enrico Mariotti al contraatac. Finalment, i amb una falta directa fallada per Marín als últims minuts de joc, el marcador s’ha quedat en empat i el Reus Deportiu a la vuitena posició de la taula.

Un decepcionant resultat que ha arribat a una setmana de la copa del rei. La primera eliminatòria la tindran aquest divendres contra el Vic al pavelló olímpic.