Back to top

El Tomb de Reus a punt per a la campanya de Nadal

Un dels principals al•licients de la campanya són tres sortejos de vals de compra per valor de 600 euros que es podran gastar entre els 170 establiments participants.
Tomb de Reus Nadal

Reus referència de les compres

S'acosta la temporada nadalenca i això és sinònim de gent al carrer, mirant i comprant regals. I és que amb l'eslògan 'Comprar a Reus val per 2', el Tomb de Reus comença la campanya per aquest Nadal. De fet, la principal intenció de l'entitat reusenca és estimular i augmentar les vendes durant aquest període, a més de posar la ciutat com la referència de les compres de la comarca.

Tomb de Reus nadal

Tornen els 'Reuros'

Els 'Reuros', la moneda fictícia del Tomb, tornaran a ser els protagonistes d'enguany. De manera que per cada 20€ de compra es farà l'entrega d'un bitllet de 20 Reuros, i amb l'acumulació de 15 d'aquests es podrà participaren el sorteig de diferents premis.

Cartell Tomb de Reus nadal

3 sortejos de 4 premis de 600€

Així doncs, un dels principals al·licients de la iniciativa són els de tres sortejos de quatre premis de 600€ en vals de compra que es podran gastar entre els 170 establiments participants.

Novetats d'enguany

nadal

Una de les novetats d'aquesta edició seran la presència del senyor Reuro pels carrers reusencs, i la col·laboració en la campanya social 'Cap nen sense joguina'.

Web el Tomb de Reus

Notícies relacionades