Back to top

A tombar un dels millors

SILVIA ANDREO

En hoquei duel d’alçada demà a les 9 del vespre al Palau d’esports. El Reus Deportiu jugarà contra un dels equips més potents, el Liceo. No serà fàcil guanyar els gallecs però els de Mariotti venen amb ànims després d’imposar-se al Vilafranca en la Copa CERS. El de demà serà també un duel de golejadors, els dos equips compten amb els pitxitxis de l’Oklliga. 

Un dels rivals més complicats de l’Oklliga. El Liceo visita demà el Palau d’esports. Els gallecs són segons a la taula. La victòria a la CERS contra el Vilafranca ha donat una mica d’alè al Reus per tornar a la lliga amb optimisme i ànims de guanyar el Liceo. Un altra dada per creure és que en el primer partit de lliga els roig-i-negres van donar la sorpresa a la seva pista. 4 a 5 es van imposar els de Mariotti.  El matx de demà serà un duel de reptes sobre la pista.

El Reus necessita donar un cop sobre la taula i retrobar-se amb el triomf després de 5 partits sense guanyar en lliga i perquè el Caldes, novè classificat estreny i és a només un punt. El Liceo vol mantenir el segon lloc després d’aquesta jornada. El tercer, el Vic es troba també a només un punt. Si guanya a la pista del Lleida i els gallecs perden passaria per davant. També serà un cara a cara entre els màxims golejadors de la competició. A les files del Liceo els germans Bargalló, Pau i Jordi amb 24 i 21 gols. Només els supera un home i és del Reus, Raül Marín que ha anotat 27 dianes.