Back to top

Toquem Fusta torna a la càrrega amb un segon disc

Després d'una pausa d'uns cinc anys, els integrants d'aquesta formació musical han tornat a agafar els instruments i s'han tancat a l'Oxigen Studis de Vila-rodona per donar forma al seu segon disc.
Toquem Fusta

El grup cambrilenc Toquem Fusta vol tornar a pujar damunt dels escenaris amb un nou treball discogràfic. Sota el paraigües altre cop d'Oxigen Studis, la formació ja es troba en ple procés de gravació de temes. El disc s'estructurarà amb 11 o 12 temes, un detall que encara no s'ha acabat de decidir. Tampoc està clar quin serà el títol que batejarà aquest treball, el segon de Toquem Fusta. Al conjunt d'incògnites que s'amaguen envers aquest treball, s'hi sumen les dues col·laboracions amb artistes de renom del panorama musical català. 

Toquem Fusta es va fundar l'any 2004 i fa cosa de cinc anys  van decidir fer un punt a la seva carrera. Ara, s'ha vist que aquest no ha estat un punt final, sinó un punt seguit. Amb la reunió altre cop de tots els integrants a Catalunya, van decidir seguir endavant amb el seu projecte musical i encarar un nou repte, el de crear un nou disc. 

Canal Reus ha passat un matí a l'estudi de gravació per conèixer més detalls sobre aquesta segona aventura als estudis de Vila-rodona.