Back to top

Torna el Festival COS amb una desena d'espectacles

Del 18 al 20 d'octubre, diferents indrets de la ciutat de Reus tornaran a ser l'escenari de la 22a edició del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS.
Cartell del Festival COS de Reus 2019

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS torna a Reus amb una desena de propostes d'estils molt diversos, però sempre des d'una visió contemporània. I és que el festival busca, bàsicament, ser una mostra de les diferents tendències que hi ha en l'actualitat, arribant al punt que a l'espectador li sigui difícil d'etiquetar, tal com assegura el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens. 

De les 10 companyies, 5 actuaran en sala i seran espectacles de pagament, amb un preu que oscil·la entre els 5 i 10 euros; i les altres 5 oferiran espectacles de carrer i, per tant, seran gratuïts.

Malgrat que el COS sempre ha buscat un equilibri entre les actuacions de teatre gestual i moviment i les de dansa, enguany, i amb motiu de l'Any Roseta Mauri, la dansa tindrà un pes especial.

En aquest sentit, i per tal de captar nous públics, la programació també s'acompanya de 4 accions gratuïtes destinades tant als alumnes dels diferents centres escolars de la ciutat, com al públic general.

Les entrades ja es poden adquirir a través de la pàgina web del festival, cosreus.cat, o a les mateixes taquilles dels teatres, una hora abans d'iniciar l'espectacle.