Torna la golejada al carrer Gaudí

El Reus Deportiu Miró ha guanyat a casa 9 a 2 contra el Club Patí Vic en la vintena jornada de l'OK Lliga. Aquesta ha estat la primera victòria de l'any al Palau d'Esports per part del conjunt roig-i-negre

El Reus Deportiu Miró volia signar per fi la primera victòria del 2021 a casa contra el Club Patí Vic aquest diumenge. El partit s'ha cenyit a l'estratègia. Marc Julià ha trencat el gel del Palau quan només feia 5 minuts que rodava la bola, amb una canonada a l'alçada de la falta directa. Àlex Rodríguez ha continuat interpretant el guió reusenc i el de Sant Hipòlit s'hi ha recreat amb un hat trick. Des del punt de penal (2-0), a iniciativa pròpia (3-0) i recuperant una bola perduda en un intent de contraatac del Vic (4-0). Tot això, en poc més de 5 minuts.

Al minut 13, els de Jordi García havien fet gran part de la feina i la resta del parcial faria baixada. Càndid Ballart, que ha recuperat confiança en aquest partit, només ha encaixat una diana de Le Berre pocs minuts abans del descans.

Jornada per repartir gols i minuts

Els del carrer Gaudí han tornat dels vestidors amb la victòria coll avall, però l'han volgut explotar encara més. La jornada ha estat una oportunitat per repartir gols entre la plantilla roig-i-negra. Ferran Giménez ha marcat el cinquè resolent l'assistència d'Àlex Rodríguez i Joan Salvat, el sisè trenta segons més tard. Per la dreta del porter osonenc, Julià ha trobat una escletxa per marcar el setè. Ho ha fet recollint la passada de Nájera, que s'ha encarregat del 8 a 1.

Al Palau també hi ha hagut minuts pel jove reusenc Gerard Montes: ja és habitual que el tècnic premiï amb minuts el porter quan el vent bufa a favor. Oriol Ramírez li ha encaixat el 8 a 2, però el marcador ja feia estona que era irreversible i Romà Bancells, que de normal fa brillar l'equip des de la rereguarda, ha posat la cirereta al pastís (9-2).

Amb aquestes sensacions, el Reus Deportiu Miró torna a estar en plena forma per acabar la lliga a la part alta de la classificació. Encara amb dos partits per recuperar, la setmana que ve viatjaran fins a Ponent per disputar-se la quarta posició amb el Lleida Llista Blava.