Back to top

Torna la Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant

Per al període comprès entre el 30 de novembre i el 9 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, la III Ruta de tapes. En aquesta edició, hi participarà un total de 10 establiments, que oferiran una tapa i una “canya” o “quinto” de cervesa o un gotet de vi per 2,5 euros.
torna la Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant

Durant aquests dies, els participants d’aquesta ruta no només tindran l’oportunitat d’assaborir unes tapes variades i elaborades especialment per a l’ocasió, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: el 1r estarà dotat amb una escapada gastronòmica per a dues persones; el 2n, amb una tablet; i el 3r, amb un joc de copes i accessoris de vi.

Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’haurà de tastar les 10 tapes que inclou la ruta. Al Passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments de restauració participants, hi haurà de quedar segellada i puntuada cadascuna de les 10 tapes. Un cop completat el passaport, amb els segells corresponents, la puntuació de les tapes i les dades personals correctament emplenades, aquest futllet es podrà dipositar a les urnes/bústies que hi haurà als establiments participants.

El sorteig dels premis es farà el 22 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat serà obsequiat amb un sopar gourmet per a dues persones.