Back to top

Torna el millor handbol del territori

El Club Handbol Cambrils ha iniciat la pretemporada a la pista d'atletisme del municipi. Toca rendir al màxim en un any esportiu ple de novetats, amb un nou entrenador i amb jugadors que han deixat el club per volar lluny.
Un entrenament del Club Handbol Cambrils

Després d'una temporada de consolidació a la màxima catalana el Club Handbol Cambrils es planteja nous reptes de cara a la temporada vinent. Canvi de junta, canvi de president, canvi d'entrenador i també canvi d'objectius.

Tot i que el bagatge de l'equip sènior els hi diu que res és impossible, amb tres ascensos consecutius i a les portes de sumar-n'hi un quart, ara toca anar més enllà de l'àmbit competitiu. El club vol donar recorregut a la base i fer pujar els jugadors de les categories inferiors al somni de la Lliga Catalana. Ja són molts els nois del Sènior B que aquests dies s'exerciten amb el primer equip.

Ho explica el nou entrenador de l'equip sènior, Jordi Duran: "Parlar d'un teòric ascens o de guanyar la lliga no són els objectius que ara mateix se m'han demanat. El nostre objectiu ara mateix és consolidar l'equip d'una forma natural, intentant integrar els més joves, tenir fonament".

L'equip s'ha vist afectat per una baixa important aquest estiu. La marxa d'Andreu Pérez a Alemanya. Una oportunitat molt bona pel cambrilenc que li pot obrir les portes a l'handbol professional europeu. Qui sap si uns bons lligams amb el país germànic poden permetre també fer el salt a altres jugadors de la plantilla costanera.

"Un conegut d'Alemanya em va trucar per dir-me que buscava jugadors joves, vaig proposar-li a l'Andreu i ara es troba allí provant noves sensacions", explica el president del club, Matías Tropper. Jordi Duran afegeix que: "El fet de què l'Andreu hagi pogut marxar a Alemanya és fantàstic. És un perjudici per nosaltres com  a club, però també indica que s'estan fent bé les coses".

El Club Handbol Cambrils jugarà aquests dies quatre partits amistosos davant el Club Handbol Esplugues B, la Creu Alta Sabadell Handbol, el Centre d'Esports Tortosa i el Sant Esteve B. El primer partit de lliga serà el 29 de setembre a casa davant el Club Handbol Cardedeu.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades