Back to top

Torna a Reus el tennis taula unificat de la mà dels Ganxets

Després de quatre anys sense disputar-se, el Campionat de Catalunya unificat de Tenis Taula torna a ser una realitat a la nostra ciutat.
Imatge del II Campionat de Catalunya unificat de Tenis Taula

Què és el tenis taula unificat? Rep aquest nom la pràctica conjunta de la modalitat entre un jugador unificat i un altre amb discapacitat intel·lectual. Després d'emprendre la iniciativa d'un campionat de Catalunya d'aquestes característiques ara fa quatre anys, el Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha volgut recuperar la competició celebrant-ne la segona edició. El torneig forma part del projecte social que l'entitat impulsa cada any per ajudar als nens i nenes amb problemes econòmics i als esportistes "specials".

El Club Esportiu Alba n'ha estat l'amfitrió. L'entitat reusenca ja fa cinc anys que col·labora amb els Ganxets amb l'objectiu d'apropar el tenis taula als seus jugadors. La pilota que bota és una de les múltiples disciplines esportives que practiquen els integrants de la plantilla del Baix Camp com són l'atletisme, el bàsquet, la natació o la vela adaptada.

L'esdeveniment ha comptat també amb la participació de la Fundació Estela de Tarragona.