Back to top

Tornada a la normalitat

El Reus Deportiu La Fira visita la pista del Liceo dissabte a les 19:00 hores. Després de celebrar el títol de la Copa d'Europa, els roig-i-negres afronten les darreres tres jornades de l'OK Lliga amb l'objectiu de segellar la segona plaça del campionat.
prèvia liceo reus

Tornada a la normalitat. Això sí, amb un somriure d'orella a orella. El flamant campió d'Europa ja està a Galícia per jugar dissabte a les 19:00 hores de la tarda contra el Liceo. El Reus Deportiu La Fira té per endavant tres partits de lliga per acabar la temporada i ho vol fer sumant 3 victòries. "És un partit que sempre ens jugada jugar. Tenim l'espina clavada de quan ens van guanyar aquí la Supercopa d'Espanya. És un al·licient i un motiu molt gran", ha comentat Albert Casanovas en la prèvia del partit. Els roig-i-negres no poden fallar per tal de segellar la segona plaça de l'OK Lliga. Els reusencs tenen 60 punts, 2 més que el CP Vic, tercer classificat.

La temporada ja s'acaba i és moment de fer autocrítica. Els roig-i-negres asseguren que han après dels errors d'aquesta temporada per tal de no repetir-los l'any que ve. "Hem de ser molt conscients dels errors que hem fet aquesta temporada. Hem perdut moltes finals i hem perdut molts punts que ens han lastrat molt per no lluitar contra el Barça fins l'última jornada pel campionat", ha reconegut Casanovas.

 

Amb la celebració del títol a la retina

Els roig-i-negres radien felicitats després d'aixecar, fa tan sols uns dies, la vuitena Copa d'Europa de la història del club. La plantilla d'Enrico Mariotti ha viscut una setmana plena d'emocions. "Guanyar una Copa d'Europa no es guanya cada dia ni cada any. Som conscients que vam fer una cosa molt gran. No ho valorarem fins que passin molts anys o deixem de jugar", ha explicat Casanovas. El reusenc va complir un objectiu pendent de fa molt temps. La Copa d'Europa era el darrer títol que li quedava a Casanovas per guanyar: "Portava moltes finals perdudes i al final acabes pensant que t'acabaràs retirant sense poder aconseguir cap més. Gràcies a déu era l'últim títol que em faltava". Casanovas també ha afegit que l'equip està molt content amb l'afició: "Hem vist que hi ha hagut moltes mostres de suport i alegria. Això acaba sent més important que aixecar la Copa perquè hem fet feliç molta gent".