Back to top

Tornar a somriure

El CF Reus Deportiu rep aquest dissabte a les 20:00h la visita del Lugo. Els roig-i-negres volen esborrar la ratxa negativa dels darrers partits on han sumat 2 punts dels darrers 12 possibles.
prèvia reus lugo

El Club de Futbol Reus Deportiu passa per un dels moments més delicats de la temporada, si més no pel que fa a resultats. Els roig-i-negres han sumat 2 punts dels darrers 12 possibles i arrosseguen sensacions negatives pel que s'ha vist sobre el terreny de joc. En el darrer partit contra l'Alcorcón es va veure una petita millora a la segona part que els reusencs volen fer efectiva aquest dissabte a les 20:00 hores del vespre contra el Lugo. "Si que es veritat que aquestes ratxes negatives arriben i ens ha arribat. Ens ha arribat en el sentit que no estem amb les sensacions que mostràvem jornades anteriors", ha reconegut Aritz López Garai, entrenador del CF Reus. El tècnic roig-i-negre ha afegit: "És un tema mental que s'ha d'estar a sobre dels jugadors perquè segueixen sent els mateixos i tot i que haguem encadenat resultats negatius sabíem que arribaria".

Aquest serà el segon partit consecutiu de lliga a l'Estadi Municipal. Els reusencs necessiten fer-se forts a casa on fins ara han sumat 3 victòries, 7 empats i només 1 derrota. Davant, un Lugo que acumula 3 derrotes en els darrers 3 partits. "Treien aquests últims partits el Lugo ha estat tot l'any en posicions d'ascens. Això demostra que és un equip que fa molt bé les coses", ha explicat Garai.

Els gallecs ocupen la setena posició amb 33 punts, el Reus se situa a la tretzena plaça amb 26. Per aquest partit, Aritz López Garai no podrà comptar amb els lesionats Querol, Vaz, Miramón i Miguel Garcia. Per una altra banda, Edgar Hernández és dubte.