Back to top

El Torneig d'Hoquei Base dels Ploms compleix 23 anys

Una competició on hi han participat set equips de Catalunya.
Imatge del XXIII Torneig d'Hoquei Base del Club Natació Reus Ploms

Ja fa més de vint anys que el Pavelló Joan Sirolla del Club Natació Reus Ploms és l'escenari d'una de les competicions d'hoquei base de referència a Catalunya. Hi participen jugadors de totes les categories, des de prebenjamins fins a alevins, i enguany hi han competit set conjunts de tot l'estat.

L'esdeveniment serveix als més menuts per familiaritzar-se amb jugadors de la seva edat i començar a analitzar els rivals de cara a la temporada vinent. El CH Sant Josep, el CE Noia Freixenet, el CP Tordera, el CP Vilanova, el CP Sant Ramon o el CH Valls han estat els contrincants dels equips albinegres. Tornejos com aquests serveixen també als entrenadors de categories superiors per fixar-se amb les futures promeses que algun dia militaran a l'OK Lliga.

L'adéu a Joaquim Martí

Enguany però és l'últim torneig que organitza Joaquim Martí. Després de quinze anys al capdavant de l'hoquei plomista, l'actual president de la secció deixa el càrrec per donar el relleu a directius més joves i amb noves iniciatives. Martí s'ha mostrat satisfet per la feina feta: "Vaig agafar el club sense base i ara tenim representació en totes les categories".

Joaquim Martí, president de la secció d'hoquei del CN Reus Ploms