Back to top

El Torneig Internacional del Reus Deportiu: 19 anys sent una competició de referència

El Reus Deportiu ha acollit aquest cap de setmana el Torneig Internacional d'Hoquei Patins. Una competició que cita al Palau d'Esports a més de 500 nens i nenes de diferents països que s'enfronten entre ells per agafar rodatge de cara a la nova temporada.
Imatge de tots els participants roig-i-negres al Torneig Internacional del Reus Deportiu

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

L'estiu també s'acaba al Palau d'Esports, i per acomiadar-lo, que millor que muntar una gran festa internacional. Precisament aquest és el nom d'un dels tornejos de més prestigi que organitza el club roig-i-negre: el Torneig Internacional d'Hoquei Patins del Reus Deportiu. Una competició que aquest cap de setmana ha reunit a la ciutat a més de 500 nens i nenes d'arreu del Camp de Tarragona, Catalunya, Galícia i França.

Ens ho explica el responsable de Relacions Institucionals del club, Santi Vallvé: "Abans apostàvem per jugar més partits i acollir més equips, ara hem reduït equips però aquests són de més nivell. Procurem ser un torneig a la cerca de l'excel·lència".

El torneig serveix també per establir vincles amb altres clubs de prestigi però sobretot per fer més amena la pretemporada. Molts dels petits patinadors de l'entitat reusenca que hi han participat, s'han enfrontat a rivals que es trobaran d'aquí a uns dies a la lliga. 

Enguany el Reus Deportiu presenta un any esportiu no menys prometedor que el passat, amb 22 equips en competició dels quals 8 són mixtes o femenins. Amb una gran base i els sèniors dels dos conjunts a l'OK Lliga, els roig-i-negres tornen a situar-se al mapa del millor hoquei català una temporada més.