Back to top

El torneig ITF World Tennis Tour també se celebra a Reus

El Club Tennis Monterols acollirà a partir del proper 8 d'abril un torneig de la ITF World Tennis Tour, una competició professional que obre les portes dels grans slams internacionals d'aquest esport. Com a prèvia d'aquest torneig, el club reusenc també ha celebrat la fase prèvia d'aquesta cita esportiva on els dos finalistes han guanyat la plaça directe al quadre final de la competició professional.
Les copes dels dos finalistes de la prèvia al World Tennis Tour mentre esperant el partit de la final.

Pol Amorós i Marco Neubau són els dos finalistes de l'Open Nacional de Tennis Ciutat de Reus, dos tenistes amb molta projecció de futur en aquest esport. Entre més de 60 participants, aquests jugadors s'han obert camí en aquest torneig que s'ha celebrat al Club Tennis Monterols per tal d'aconseguir entrar al quadre final al torneig ITF World Tennis Tour  que també tindrà lloc al club reusenc del 8 al 14 d'abril. Amorós ha estat qui s'ha proclamat campió d'aquesta prèvia, aconseguint així un wildcard per la fase final del torneig professional, mentre que Neubau aterrarà directament a la fase prèvia de la competició.

El World Tennis Tour començarà el proper 8 d'abril amb 32 jugadors on només 8 es classificaran pel quadre final. Amb premis dotats de fins a 15.000 dòlars, el torneig es considera el principi dels tornejos professionals que obre les portes dels grans slams internacionals del tenis.

D'aquesta manera Reus es convertirà en un dels epicentres del bon tennis internacional durant els dies d'aquesta Setmana Santa.

Notícies relacionades