Back to top

Tornen les activitats esportives a Cambrils

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils ha presentat la Guia d’Activitats Esportives per la nova temporada d’hivern 2020-2021, que recull tota la informació sobre abonaments, activitats i cursets adreçats a tots els col•lectius de la població del municipi.

Després de l'aturada sobtada de tot tipus d'activitats esportives per la covid-19 al març, l'Ajuntament de Cambrils posa a disposició de la ciutadania una nova Guia d'Activitats per la temporada 2020-2021. La voluntat de l’Ajuntament és promoure la pràctica de l’esport i acostar-lo a tots els col•lectius del municipi, des dels infants i joves fins a adults i gent gran, amb totes les mesures de protecció i prevenció.

Amb el tancament de les instal•lacions esportives el passat mes de març, es van deixar de fer els cursets de natació, entre altres activitats. Per aquest motiu, del 14 de setembre al 24 d'Octubre es faran les sessions de Recuperació del 2n Trimestre ajornades pels diferents grups.

Pel que fa el col•lectiu de la gent gran, la programació ha començat el 14 de setembre amb els grups d’aquagym i gimnàstica de manteniment. Les activitats tindran un aforament limitat com a mesura per minimitzar el risc de transmissió del COVID-19.

Podreu trobar tota la informació a www.cambrils.cat/esports

Paraules clau:

Notícies relacionades