Back to top

Tornen les activitats a l'aire lliure per a la gent gran

A partir del mes de juliol, l'Ajuntament de Reus posa a disposició de la ciutadania un seguit de caminades, tallers i un cinema a la fresca.
Envelliment

La Covid-19 ha frenat moltes de les activitats programades pel consistori durant aquests mesos, com és el cas del programa de l'envelliment actiu.

Ara, finalment, es tornarà a posar en marxa aquest juliol amb un seguit d'activitats per promoure i no deixar de banda un envelliment saludable.

Activitats d'estiu

Reus comptarà amb les 'Caminades per les Rutes Saludables de la ciutat' amb l'acompanyament d'un professional esportiu i el taller dels horts socials a càrrec de l'Associació Naturalment. També hi haurà el tradicional 'Cinema Solidari a la Fresca' que tindrà lloc el 14 de juliol i el consistori posarà a disposició de la ciutadania els tallers 'Fem memòria' i de meditació 'Calma la ment'. Unes activitats que es faran sempre seguint les mesures d'higiene i seguretat per a evitar possibles focus de contagis.

Actius tot i el confinament

Durant el confinament, el consistori ha dut a terme diverses accions per mantenir activats mentalment i físicament el màxim de col·lectiu de gent gran. El principal canal de contacte ha estat a través del telèfon mòbil per whatsapp i per les xarxes socials de l'Ajuntament, dels centres cívics i del web de l'Escola Oberta de Salut.

 

Esperança de vida molt elevada

Tot això en una societat en què l'esperança de vida és de les més altes del món. A Reus, la mitjana és de 82 anys les dones i 75 els homes.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades