Back to top

Tornen les jornades gastronòmiques dels Fideus Rossos

La iniciativa comptarà amb una trentena de restauradors que oferiran un ampli ventall de plats on els fideus seran l'ingredient principal. La sisena edició d'aquestes jornades gastronòmiques se celebraran del 20 d'abril al 6 de maig.
Tornen les jornades gastronòmiques dels Fideus Rossos

Els fideus rossos tornaran a ser els protagonistes dels plats dels restaurants del municipi. El proper cap de setmana arrenca la sisena edició de les jornades dedicades aquest ingredient. En aquesta ocasió hi participaran 33 restaurants, una xifra similar respecte les edicions anterior. Els preus varien des dels 20 als 46 euros, un ampli ventall que també coincideix amb els menús segons ha explicat el representant de l'Associació de Restauradors d'Hostaleria de Cambrils, Josep Maria Pellicer.

"Els fideus són el plat principal però els trobareu combinats amb primeres opcions com pica-piques, plats a escollir o individuals". Pellicer ha insistit que es tracta d'uns "menús molt complets".

Sense xifres concretes de l'impacte econòmic d'aquestes jornades el que ha remarcat la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, és la voluntat de seguir consolidant el municipi "com la capital gastronòmica de la Costa Daurada". És a dir, "donar excuses a la gent durant les 10 jornades gastronòmiques que organitzem per tal que vinguin i ens visitin".

La iniciativa s'allargarà fins el proper 6 de maig i compta amb el patrocini d'Estrella Damm.