Back to top

Torrent carrega contra Llarena als Premis de la Cambra de Reus

En el seu discurs Torrent ha fet una crida a la defensa dels drets civils i llibertats arran de la negativa del jutge Llarena de permetre presentar-se a Jordi Sánchez a la investidura. En l'acte de l'entitat cameral s'han guardonat una quarantena d'empreses i entitats del territori, entre les quals el documental "Històries de carretera" de Canal Reus TV.
Torrent carrega contra Llarena als Premis de la Cambra de Reus

El President del Parlament de Catalunya Roger Torrent ha acaparat tots els focus en la gala anual organitzada per la Cambra de Comerç de Reus. En la seva intervenció al final de l'acte Torrent ha reclamat la necessitat de constituir un nou govern a la Generalitat i ha reivindicat la urgència d'invertir en infraestructures. En el seu discurs, on el món empresarial ha tingut un pes rellevant, el president ha carregat durament contra la decisió del Tribunal Suprem de no permetre els drets polítics de Jordi Sánchez i impedir-li l'assistència al ple d'investidura que s'havia d'haver celebrat avui.

" Aquesta és una nova i fosca pàgina que ha escrit el Tribunal, vulnerant els drets política i civils del Parlament de Catalunya. I aquest cop fins i tot saltant-se la legalitat internacional, saltant-se els mesures cautelars que havia plantejat les Nacions Unides".

Més enllà del component polític, l'entitat cameral ha distingit a una quarantena d'empreses i entitats del territori. Entre els guardonats el documental realitzat per Canal Reus Televisió "Històries de Carretera", dirigit per la companya Janina Llauradó. Pel que fa els premis d'honor se'ls van endur en aquesta ocasió Artemi Teixidor, Miquel Colas, Ramón Giné i Antoni Pont.