Back to top

Torrons i xocolates amb gust reusenc

Virgínias ret homenatge a Reus, la ciutat on va néixer, amb una selecció de postres elaborats amb ingredients típics de la capital del Baix Camp

Virginias ha presentat aquest matí una nova col·lecció de torrons i xocolates amb vista aquest Nadal amb denominació d'origen Reus.  Es tracta del Torró Blanc de Reus amb crema d’ametlles i canyella, el Torró de Vermut de Reus amb patates xips, el Torró de Xocolata negra amb avellanes de Reus i Ganxets Bombó Blanc. Fa pràcticament 90 anys que l'empresa va néixer a Reus i es vol mantenir el vincle. 

La Col·lecció Reus s’ha presentat aquest 25 de novembre, a les instal·lacions del Restaurant Gaudí, a la Plaça del Mercadal de Reus. L’acte ha comptat amb la intervenció del Director General de Virginias, Àngel Jubete, l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i el director d’Operacions de Virginias,Victor Segú. I després dels parlaments, els assistents han pogut gaudir d’una degustació dels productes de la nova col·lecció amb un maridatge de vins del celler Clos Galena. Un punt i final amb tot el sabor reusenc dels nous productes.

Per tots els gustos

L’any passat, la marca va sorprendre els paladars més intrèpids i atrevits amb una versió de l’aperitiu més tradicional convertit en unes postres artesanes: el Torró de Vermut de Reus amb Patates Xips. I aquest any, la marca aposta per portar a la taula el sabor arrelat intens i identificatiu de la fruita seca de la zona amb una novetat per tots els paladars.

Paraules clau:

Notícies relacionades