Back to top

Tot aprenent la filosofia Barça

El FC Barcelona compta amb cinc escoles de perfeccionament arreu de Catalunya, les anomenades FCBEscola Perfeccionament. Una d'aquestes se situa a Reus, al camp del Mas Pellicer, i compta amb la participació d'uns 80 nens i nenes.
fcbescola perfeccionament

Des de fa sis temporades Reus és una de les seus de la FCBEscola perfeccionament. El camp reusenc del Mas Pellicer és escenari cada dilluns d'aquesta activitat. Al voltant d'una vuitantena de nens i nenes, provinents de diversos clubs de la demarcació de Tarragona, aprenen i gaudeixen del futbol a través de la metodologia Barça. Les sessions es fan en grups reduïts i tenen com a objectiu la millora individual en la tècnica, l'aprenentatge futbolístic a través de la filosofia blaugrana i la transmissió de valors esportius.

"Donem molta importància al jugador i a la seva creativitat i presa de decisions", explica Xavier Miquel Pozo, coordinador de la FCBEscola Perfeccionament Catalunya. Pozo afegeix: "deixem que el jugador decideixi en cada situació quina és l'acció més ideal segons el moment oportú. A partir d'aquí es va polint i guiant". L'escola va donar el tret de sortida el passat mes de setembre i s'allargarà fins al mes de juny.

Les sessions tenen una durada d'1 hora i mitja i tenen com a objectiu la millora progressiva de cada jugador i jugadora. "Al final del curs mirem a veure en que han pogut progressar i en què no i al mes de juny s'entrega un informe a cada pare i mare per a que vegin què han treballat i què no", explica Agustí Zaera, coordinador de la FCBEscola perfeccionament a Reus.

Les altres seus de l'escola blaugrana se situen a Torrefarrera, l'Ampolla, Viladecaballs i Flaçà. Per a més informació: administració@fcbtecnificacio.cat i 605995166

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades