Back to top

Tot un mes ple d'activitats pel 8-M

Aquest dimecres comença la primera activitat per commemorar el Dia Internacional de les Dones
dia de la dona

Fotografia: Cedida

Més de 30 activitats pel 8 - M

S'acosta el 8 de març, i per tant el Dia Internacional de les Dones. I és per això que del 26 de febrer fins al 26 de març es duran a terme a la ciutat reusenca més d'una trentena d'activitats per tal de donar-hi suport.

La programació té una doble vessant

Tal com ha explicat Montserrat Flores, regidora de Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus 'la programació d'enguany té una doble vessant', per una banda reivindicar i promoure una societat més justa, integradora, lliure i equitativa per les dones i per l'altra, fer reflexionar sobre què ens manca per avançar cap aquest model social.  El programa presentat recull els actes organitzats tant pel consistori com per diverses entitats i associacions de la ciutat.

Dia de les done

Novetats d'enguany

El Punt d'informació de serveis per a les dones, que es muntarà a la plaça Prim el dia 6 de març o el Taller de Masculinitats igualitàries que es farà el 13 de març al Casal de les Dones, són dues de les noves accions recollides al Pla Municipal de Polítiques de Gènere 2019-2023.

Tot això, conjuntament amb les altres activitats previstes es poden consultar al web del Casal de les Dones de Reus i apuntar-se a les diverses xerrades, tallers o projeccions de pel·lícules que es faran a partir d'aquest dimecres.

Paraules clau:

Notícies relacionades