Back to top

Tot o res per al Reus Deportiu

O Remuntada, o remuntada, al Reus Deportiu no li queda cap més opció. Els roig-i-negres hauran d'avançar-se fins a quatre gols aquest dissabte a tres quarts de nou del vespre si volen fer-se un lloc en la "Final Four" d'aquesta Lliga Europea.
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu

Buscaran omplir tots els seients per fer del Palau el seu fortí. El Reus Deportiu ha fet una crida urgent a la seva afició, ells són els únics que poden fer d'aquest encontre un record per a la història.

Els roig-i-negres necessiten remuntar l'anada dels quarts de final si volen plantar-se a la Final Four d'aquesta Lliga Europea. Ho hauran de fer per 4 gols de diferència respecte al Liceo. Seria gairebé un miracle tenint en compte que els gallecs es posicionen enguany com un dels equips més sòlids en lliga regular.

El Reus tindria però els dos ingredients de l'èxit: la capacitat golejadora i un factor pista que han fet valdre a base d'un gran esforç de promoció.

"El club ja ha fet la feina, ara ens toca a nosaltres", comenta Albert Casanovas, jugador del Reus Deportiu. "Hem de traslladar la pressió a la gent. No es poden imaginar com són d’importants per nosaltres. Quan sortim i veiem el Palau ple anem a una altra marxa. Esperem que la resposta del públic sigui com sempre ha estat en aquestes ocasions i no tenim cap mena de dubte que dissabte serà així".

Els gallecs buscaran fer bo un 4 a 1 que deixa el Reus gairebé sentenciat a finalitzar una temporada en blanc. Revalidar l'Europea no queda tan lluny si es té en compte que l'opció dels tres gols i l'encert amb pilota aturada també existeix. Recordin sinó aquell 1 d'abril on el Porto va veure com aquest Reus va fer-se un lloc a la història.