Back to top

Tot preparat per les segones jornades 'Esport, Cultura i Societat'

El Centre de Lectura i el CF Reus Deportiu han presentat aquest dimecres les segones jornades 'Esport, Cultura i Societat'. Aquest certamen se celebrarà els propers dies 24, 25 i 25 d'abril amb l'objectiu de difondre els vincles entre l'esport i la societat reusenca.
jornades esport i societat

'Recordant a Josep Juncosa', 'Present i futur del CF Reus' i 'Pioners en esport i Ciutadania'. Aquestes seran les xerrades de la segona edició de les jornades 'Esport, Cultura i Societat' que tindran lloc el proper 24, 25 i 26 d'abril al Centre de Lectura. L'ens cultural i el Club de Futbol Reus Deportiu han presentat aquest dimecres una nova edició d'aquest certamen. L'objectiu és difondre els vincles entre l'esport i la societat reusenca en l'àmbit cultural, humà i econòmica. 

El tret de sortida de les jornades serà el dilluns 24 d'abril, a les 20:00 hores, a càrrec dels presidents del CF Reus i el Centre de Lectura, Xavier Llastarri i Xavier Filella, respectivament. Després es farà la primera xerrada, 'Recordant a Josep Juncosa', a la sala d'actes, que comptarà amb la presència del seu fill, Santi Juncosa, i els periodistes Enric Tricaz i Josep Baiges. El següent dia, el dimarts 25 d'abril, a les 19:30 hores es farà la segona sessió. En aquesta ocasió s'organitzarà una taula rodona sota el títol 'Present i futur del CF Reus'. L'acte comptarà amb la presència del conseller delegat del club roig-i-negre, Joan Oliver; el president del CF Reus, Xavier Llastarri; el catedràtic en Economia de la UB, Jaume Gil Aluja; el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.

Per acabar, el dimecres 26, a les 19:30 hores, a la sala Miquel Ventura del Centre de Lectura, es farà la darrera sessió. 'Pioners en Esport i Ciutadania' parlarà sobre la figura de Joan Domènech Mas, president del club i ànima del projecte ciutadà-esportiu de Reus. En aquest cas, la jornada anirà a càrrec de l'historiador Joan Navais. Les jornades s'emmarquen dins el conveni de col·laboració i promoció mútua entre el Centre de Lectura i el CF Reus.