Back to top

Tot a punt per la 2a caminada solidària del Taller Baix Camp

Després de l'èxit de l'edició de l'any passat, el Taller Baix Camp organitza la seva segona caminada solidària per recollir fons pel projecte de desenvolupament cognitiu pel seu centre.
Caminada Solidària Taller Baix Camp

L'Ajuntament de Reus i el Taller Baix Camp ja ho tenen tot a punt per a la segona edició de la caminada solidària.

I és que diumenge 17 de novembre es durà a terme la caminada per recollir fons pel projecte de desenvolupament cognitiu del centre. L'edició de l'any passat va ser tot un èxit, ja que va comptar amb la participació d'un miler de persones. Des del Taller Baix Camp volen que la jornada sigui com més inclusiva millor, i és per això que han organitzat diferents activitats al llarg del matí.

Caminada solidària Taller Baix Camp

Activitats alternatives

Les diverses activitats alternatives a la caminada constaran d'un vermut electrònic, sortejos, venda de samarretes i mocadors de coll solidaris o dinar populars, entre altres. Així doncs, una manera més per donar a conèixer la feina del Taller Baix Camp a la ciutat. La caminada sortirà a les 10 del matí i comptarà amb dos recorreguts, un de 4.100 metres i l'altre de 10.400 metres. Tant la sortida com l'arribada seran a la seu del Taller Baix Camp. La inscripció és gratuïta i està oberta a tothom.