Back to top

Tot a punt per a la Festa de l'Arbre de Maig

La Festa de l'Arbre de Maig arriba aquest cap de setmana a la tercera edició. Enguany, com a novetat, l'organització ha convidat al Ball de Vells de Valls i el Ball de Boters de Mallorca, que actuaran demà amb el Ball de Cercolets de Reus, que en seran els amfitrions.
Festa de l'Arbre Maig de Reus.

La Coordinadora de Danses Tradicionals de Reus ja ho té tot a punt per viure la tercera edició de la Festa de l'Arbre de Maig. El tret de sortida és dóna aquest divendres quan per primera vegada durant a terme el transport a peu de l'arbre pels carrer del centre i fins a la plaça de la Patacada.

Enguany les colles convidades són el Ball de Vells de Valls, el Ball de Pagès de Mallorca, juntament amb l'actuació del Ball de Cercolets de Reus. La cercavila dels balls començarà aquest dissabte a les sis de la tarda. Des de l'organització recorden l'origen d'aquesta festa recuperada.

La celebració de dissabte s'acabarà amb un ball popular a la plaça de la Patacada a partir de les vuit del vespre i també un tast de danses basques. Diumenge se celebrarà un taller de jotes, vermut i cançó improvisada.