Back to top

Tot a punt per la nit més màgica de l'any

Reus ja ho té tot a punt per viure la nit més màgica de l'any, l'arribada dels Reis Mags d'Orient. Enguany la cavalcada s'avança mitja hora. I començarà a dos quarts de set del vespre.
Reis mags

La cavalcada començarà al capdamunt del carrer Ample

La llum i els caramels ompliran tota la ciutat de Reus a partir de diumenge a la tarda. L'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient tindrà lloc a dalt del carrer Ample, enguany mitja hora abans que de costum, a dos quarts de set del vespre. L'estel serà l'encarregat d'obrir pas a la comitativa de Ses Majestats. Una tradició que comptarà amb un total de 8 carrosses que repartiran uns 5.000 quilos de caramels.

A les 16.30 h els Reis d'Orient arribaran a la plaça Antoni Borrell

Una estona abans de la cavalcada, concretament a dos quarts de cinc de la tarda, els Reis d'Orient arribaran a la plaça Antoni Borrell, al costat del Parc Sant Jordi, on es trobaran amb el cor de nens i nenes, i la Banda Pare Manyanet.

Reis mags

Els carrers de la cavalcada seran:

Pel que fa als carrers de la rua seran: el Carrer Ample, l'Avinguda Prat de la Riba, l'Avinguda President Comapanys, el Carrer de Sant Joan, el Tomb de Rabals, el Carrer de Salvador Espriu, el Carrer de l'Amargura, la plaça del Pintor Fortuny, el Carrer Llovera i finalment la plaça Mercadal.

Els membres de l'Ajuntament donaran les claus a Ses Majestats

La cavalcada acabarà al balcó del consistori reusenc, on Ses Majestats els Reis d'Orient rebran les claus de les cases de la ciutat perquè puguin obrir-les i deixar-ho tots els regals portats, expressament d'Orient.

Reis mags

Canal Reus oferirà en directe tota la cavalcada

Tot això i molt més, ho podran veure per Canal Reus, que transmetrà en directe el dia més màgic de l'any, no s'ho perdin!

Paraules clau:

Notícies relacionades