Back to top

Tot a punt per l'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada

Més de 400 persones participaran a la sisena edició de la cursa Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada que es viurà aquest dissabte. El tret de sortida serà a les nou del matí a Prades. Hi haurà cinc modalitats de curses.
Prades viurà la sisena edició de l'Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daura aquest dissabte 29 d'abril.

Fins a 434 persones s'han inscrit com a participants de les cinc modalitats de curses de la sisena edició de l'Ultra trail Muntanyes de la Costa Daurada. Els participants podran competir en les categories de senior, veterà, màster i sub23. Entre aquests participants, en destaquen els 79 inscrits que correran el 90 quilòmetres de l'Ultra. Aquesta edició arrenca amb la primera prova de la Copa Catalana de les Curses d'Ultra Resistència 2017, on els vencedors obtindran punts pel campionat de Catalunya. Aquesta prova compta amb la participació dels runners més destacats de Catalunya i de corredors de més de dotze nacionalitats diferents.

A banda d'aquests circuits, la 2017 Ultra Trail Muntanyes de la Costa Daurada també inclourà la prova Ultra Xics, que consisteix en una mini cursa pensada pels més petits, que es celebrarà aquest diumenge, 30 d'abril, a la plaça de Prades. L'epicentre de l'Ultra serà el municipi de Vilaplana, espai que acollirà la sortida de la Half Trail Muntanyes de la Costa Daurada, de 46 kms. El Casal Vilaplanenc també serà l'equador de la màxima distància (90kms), on els participants tindran accés a les assistències i podran fer una parada per l'avituallament per recuperar forces de cara a la cursa.