Back to top

'Tradició Oral', una mostra de la música del seguici festiu

El músic Jordi Carré ha acostat als infants una quinzena d'instruments del seguici popular. Sota el títol de 'Tradició Oral', Carré ha teixit un conte que va enllançat les històries de quinze instruments de música tradicional i les projeccions audiovisuals de diversos elements del seguici festiu reusenc.
Jordi Carré i instruments tradicionals

Els infants ja coneixen la música tradicional de sentir-la pels carrers els dies de Festa Major. En el conte del músic Jordi Carré, 'Tradició Oral', han pogut veure, conèixer i sentir 15 instruments de més a prop. 15 instruments amb 15 històries diferents, totes entrellaçades a través d'una història.


La narració de caràcter pedagògic també ha comptat amb el suport audiovisual d'unes projeccions de Carles Pitarch. Un complement a l'obra que ha afegit a la història els elements del seguici tradicional de Reus, que han ballat i actuat sota el so de la música en directe interpretada per Carré.

Un músic autodidacta

En aquesta obra, el músic ha barrejat la seva afició d'actor amb la capacitat autodidacta per conèixer nous instruments. I és que el músic va començar fa setze anys tocant la gralla, i a partir d'aquell moment, s'ha anat familiaritzant amb la resta de sons tradicionals.

Paraules clau:

Notícies relacionades