Back to top

El Trapezi encara la recta final

Aquest cap de setmana Reus, més que mai, bull d'ambient. I és que s'hi està celebrant la 23a. edició del Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya. Prop d'un centenar de representacions, de mans de 31 companyies, omplen places, carrers i teatres de la ciutat.
espectacle del Trapezi als jardins de l'estació enològica

Acrobàcies, malabars, música i ritme s'han coordinat a la perfecció en l'espectacle "Furieuse Tendresse", de la companyia Cirque Exalté, que ha tingut lloc aquest dissabte al migdia a la plaça del Mercadal. El nombrós públic que s'hi ha aplegat n'ha destacat l'aparent senzillesa tot i l'espectacularitat de l'actuació, i també la intensitat, la tècnica, i la posada en escena amb música roquera.

Aquest ha estat només un dels més de vint espectacles que s'han pogut veure aquest dissabte a Reus, entre els que també han destacat el "Fidelis Fortibus", del Circus Ronaldo, "Ovvio", de Kolektivo Lapso Cirk, o "A Salto Alto", de Circo No Ato.

Si bé la majoria del públic ha marxat amb un bon regust de boca, les grans aglomeracions de dissabte a la tarda han concentrat bona part de les queixes dels visitants.

Durant tot el diumenge encara s'esperen prop d'una vintena de funcions.

El trapezi finalitzarà a les vuit del vespre a la plaça del Mercadal, amb l'espectacle cloenda "Bal Trap", de La Contrebande.

Notícies relacionades