Back to top

Trapezi proposa un centenar d'espectacles a Reus

La fira Trapezi té previst un centenar de funcions al conjunt de la ciutat per a tots els gustos.
trapezi

L'espectacle inaugural ha estat el primer tastet de la fira del circ de Catalunya, que arriba a la capital del Baix Camp amb un centenar de funcions. Aquesta vint-i-tresena edició omplirà d'arts escèniques els carrers i teatres de la ciutat. Aquest divendres, sense anar més lluny, la companyia de Toti Toronell té previst l'espectacle Dioptries a la Palma, a partir de les deu de la nit. Es tracta de dos espectacles en un, en què una troupe de circ es troba atrapada entre dos móns i ha de resoldre el dilema de fer dues obres alhora, on els canvis precipitats d’un escenari a l’altre donen joc a l’espectacle. A la mateixa hora existeix una altra proposta circense: Nu, de l'Ateneu Popular 9Barris Animal Religion. A través de la senzillesa, la companyia parla de les relacions humanes a través dels objectes.

El dissabte també arriba complet pel que fa a obres per gaudir. Destaca Fidelis Fortibus, de Circus Ronaldo. Una història en què el protagonista entoma el repte de tirar endavant un espectacle després de la mort de tota la companyia. Es representarà a la plaça d'Anton Borrell a la una del migida.

De cara a la tarda, a les set, Lanördika porta a la plaça del Baluard l'obra Rojo estándar, reconegut com el millor espectacle de carrer amb el premi Feten 2018.

I ja més al vespre, a dos quarts de nou, el Teatre Fortuny acull Quan els crancs portin talons, d'Escarlata Circus. El Trapezi abaixarà el teló diumenge, no abans sense oferir més obres per a tots els públics. A migdia, la Plaça de la Llibertat s'omplirà de trapezistes amb la companyia Circo No Ato. A dos quarts de vuit, la companyia LaMala oferirà Íntimo al Teatre Fortuny, però la cirereta del pastís no es posarà fins les vuit del vespre, al mateix punt on es va encetar tot, a la Plaça del Mercadal. Allí, la Contrebande posarà el punt final al Trapezi amb el Bal Trap, l'espectacle de cloenda.

Notícies relacionades