Back to top

El Trapezi tanca la fira amb prop de 90.000 visitants

Com sempre, els espectacles de carrer han estat els protagonistes que enguany han conformat el 72% de la programació. Per altra banda, les actuacions en sales han omplert el 100% del seu aforament.
El Trapezi tanca la fira amb prop de 90.000 visitants

La 23a edició de la fira Trapezi finalitza aquest diumenge després de 4 dies carregats del millor circ nacional internacional. Prop de 90.000 espectadors han passat per la capital del Baix Camp en un certamen que té per objectiu ser un punt de trobada d'aquest art al territori.

Aquesta edició de la fira ha volgut seguir potenciant els espectacles públics i gratuïts amb un 72% de la programació al carrer. Però per altra banda, les actuacions de sala també han tingut molt bona acollida per part del públic, exhaurint les entrades i amb un aforament del 100%.

Des de l'any 2017, el Trapezi aposta per a la identitat territorial però també amb la intenció que esdevingui una eina imprescindible per al circ de Catalunya i un referent en el sector professional a nivell  estatal i internacional. Enguany han trepitjat la ciutat de Reus fins a 35 companyies; 16 de catalanes, 4 de la resta de l'estat i 15 d'arreu del món, en total 127 artistes que han representat una seixantena de funcions.

Tot i que en general el temps ha acompanyat durant tots els dies de la fira, la pluja ha obligat a suspendre 2 espectacles, i dos representacions més també s'han anul·lat per lesions dels artistes.

El Trapezi s'acomiada fins l'any vinent amb l'actuació de cloenda Bal Trap de la companyia La Contrebande a la plaça Mercadal.

Notícies relacionades