Back to top

El traspàs de la cullera inaugura l'any Joan Petit

L'acte ha donat el tret de sortida a l'ampli ventall d'activitats que s'organitzaran a la capital del Baix Camp amb motiu de l'esdeveniment. El punt àlgid del calendari d'actes serà el Torneig Joan Petit Nens amb Càncer que se celebrarà l'1 de juny a les instal•lacions del Reus Deportiu.
Imatge del traspàs de la cullera del Torneig Joan Petit Nens amb Càncer

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus ha donat el tret de sortida als actes que engloben el Torneig Joan Petit. Un esdeveniment d'hoquei que se celebrarà l'1 de juny a les instal·lacions del Reus Deportiu amb l'objectiu de recaptar fons per combatre el càncer infantil.

La iniciativa però va més enllà d'aquesta data, ja que es realitzaran activitats durant tot l'any esportiu. La primera, el traspàs de la cullera de fusta de la seu anterior, Andorra, a l'actual, la capital del Baix Camp. Un símbol que recorda la història d'en Joan Torné, la memòria del qual va impulsar aquesta iniciativa.

L'urna que recull els diners ja volta per la ciutat, i serà la protagonista de molts dels esdeveniments que organitzen les regidories col·laboradores i les diferents entitats i empreses de la ciutat que vulguin bolcar-se amb aquest motiu solidari.

L'acte del dia 1 de juny preveu l'assistència d'uns 400 jugadors d'hoquei acompanyats de les seves famílies.