Back to top

Tres-cents judoques d'arreu d'Europa envaeixen Cambrils

ADRIÀ MORTE

300 judoques d'arreu d'Europa han participat en el vuitè Stage Internacional de Judo de Cambrils. Durant 5 dies els esportistes han gaudit de les classes magistrals de tres reconeguts mestres de Judo. Un d'ells, Go Tsunoda, ha estat entrenador tècnic de l'equip portuguès pels Jocs Olímpics que s'han celebrat a Rio de Janeiro.

El mestre judoka Winston Gordon, medallista europeu i membre de l'equip britànic de judo, va participar als Jocs Olímpics de Londres 2012. Ell és un dels caps de cartell del vuitè Stage Internacional de Judo Ciutat de Cambrils. Amb ell també hi són els mestres de reconegut prestigi europeu Darcel Yandzi i Go Tsunoda.

L'stage Internacional de judo de Cambrils ha tingut lloc entre el dimecres 17 i diumenge 21 d'agost. Uns entrenaments d'alt nivell on han participat al voltant d'uns 300 judoques vinguts d'arreu d'Europa. Els esportistes procedeixen de Gran Bretanya, França i Mònica, així com dels País Basc, les Illes Canàries, Madrid i de diferents punts de Catalunya. La millor manera de fer una pretemporada diferent acompanyats d'apassionats del teu mateix esport. L'experiència ideal per encarar la reca final de l'estiu i fer noves amistats.