Back to top

Tres detinguts per presumpta vinculació amb l'atemptat de Cambrils

Els serveis policials francesos han detingut avui fins a tres persones presumptament vinculades amb els atemptats de Barcelona i Cambrils. Segons ha informat el ministeri de l'Interior, aquests estarien directament relacionats amb el terrorista Driss Oukabir, actualment empresonat.
Tres detinguts per presumpta vinculació amb l'atemptat de Cambrils.

La policia francesa amb la col·laboració de la Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones presumptament relacionades amb la cèl·lula terrorista que va atemptat a Barcelona i Cambrils, ara fa sis mesos. Les detencions han tingut lloc als departaments del Gard i del Tarn, a Occitània. Aquests estarien directament relacionats amb Driss Oukabir, terrorista que actualment està empresonat. Des dels atemptats, l'agost passat, una de les principals línies d'investigació que s'ha obert i, que encara continua oberta, ha estat esbrinar possibles connexions dels membres de la cèl·lula terrorista amb terceres persones que residissin fora de l'estat espanyol.

Els investigadors esperen que d'aquesta actuació, i de les dades obtingudes en els registres, es pugin incorporar fets rellevants sobre la relació i possible connexió dels detinguts amb els terroristes participants als atemptats. Des del ministeri també han recordat que les actuacions s'emmarquen en la investigació duta a terme entre els dos països, firmada l'octubre passat, i que està dirigida pel Jutjat número 4 de l'Audiència Nacional.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau: