Back to top

Tres detinguts per un robatori amb força en un establiment

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes i una dona de 55, 32 i 26 anys, respectivament, i veïns de Reus com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.
Els detinguts són un home i una dona

Els fets van passar el passat 31 de gener. Els Mossos d'Esquadra van ser requerits al carrer Carles Ribes de Reus perquè s'estava produint un robatori en un establiment. Quan la patrulla va arribar-hi, van localitzar en una zona molt propera, concretament a l'avinguda Universitat, dos homes i una dona que coincidien plenament amb la descripció facilitada per un dels testimonis del robatori. Els agents van identificar els sospitosos mentre paral·lelament una altra patrulla comprovava que la reixa de l'establiment estava forçada. 

Els Mossos d'Esquadra tenien coneixement que aquell mateix establiment havia patit un altre robatori el 30 de gener motiu pel qual van identificar els sospitosos i els van deixar marxar atès que s’havia d’esclarir si els danys s’havien produït aquella nit o eren del robatori del dia 30.

Al dia següent, els mossos van contactar amb la propietària de l’establiment que va denunciar més danys a la reixa ocasionats per un segon robatoriPer tot això, al dia següent els Mossos d’Esquadra van detenir els tres identificats per un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa.

Els detinguts van declarar en dependències policials i declararan davant del jutge quan siguin requerits.