Back to top

Tres nois acusats de violar a una noia a Cambrils

Els fets van tenir lloc després de la revetlla de Sant Joan, en un apartament del municipi del Baix Camp. Els acusats estan en presó provisional per un delicte d'abús sexual amb penetració.
Jutjats reus

El Jutjat d'Instrucció núm.3 de Reus ha decretat presó preventiva per a 3 joves acusats d'haver violat a una noia a Cambrils la matinada del dia de Sant Joan.

Segons l'Auto emès pel mateix jutjat, la víctima hauria anat a l'apartament d'un dels acusats amb altres persones després de la revetlla d'aquesta festivitat, on hauria mantingut relacions consentides amb aquest. Un cop dins d'una de les habitacions, un altre dels imputats hauria entrat a l'estança tancant la porta i abaixant les persianes. Els dos acusats haurien començat a despullar a la víctima i a violar-la posteriorment, quedant-se ella en estat de xoc. A la poca estona hauria entrat a l'habitació el tercer acusat, sumant-se a l'abús sexual.

S'enfronten a més de 2 anys de presó

La víctima hauria demanat que paressin en diverses ocasions quan finalment dos d'ells van sortir de l'habitació, quedant-se amb un tercer que hauria continuat amb la violació. Una amiga de l'agredida, presumptament va entrar a l'estança per treure la noia del pis malgrat l'oposició del tercer implicat.

Els detinguts han manifestat que les relacions sexuals van ser consentides però segons el document judicial s'aprecien contradiccions en les seves declaracions pel que se'ls acusa d'abús sexual amb penetració. Els imputats s'enfronten a penes superiors a 2 anys de presó.