Back to top

A tres partit d'aconseguir la quarta posició

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu encara la recta final de l'hoquei lliga amb 2 partits a casa i 1 a fora. La primera cita serà aquest dissabte al Palau d'Esports roig-i-negre contra l'Igualada. Un partit clau per seguir al capdavant de la quarta posició, plaça que dóna accés a la lliga europea. 

Tan sols queden 3 jornades: Igualada, Barça i Mortiz Vendrell. 3 autèntiques finals per aconseguir la quarta plaça de l'hoquei lliga, plaça que dóna accés a la lliga europea. Una posició que ara mateix ostenta el Reus Deportiu però en una situació que no s'hi val a badar. En primer lloc, el Moritz Vendrell està tan sols un punt per sota dels reusencs, i en segon lloc, els homes d'Enrico Mariotti reben a l'Igualada, un dels equips en auge en aquestes darreres jornades de l'hoquei lliga.

De fet, l'Igualada ve d'empatar a 4 contra el Club Patí Vic i fa dues jornades va guanyar al Moritz Vendrell per 5 gols a 3. Resultats que l'han permès col•locar-se en la lluita per la quarta plaça sense tenir res a perdre i molt a guanyar. Un rival complicat que es trobarà davant d'un Reus Deportiu que depen d'ell mateix per aconseguir l'objectiu de la quarta posició. L'any passat, els roig-i-negres van tombar als de la capital de la comarca de la Anoia per 3 gols a 2. Ara, caldrà veure, si es repeteix el marcador.