Tres punts per calmar la tempesta

El Club Futbol Reus Deportiu fa oblidar momentàniament la polèmica de les inscripcions guanyant al Martínez Valero. Els roig-i-negres, molt seriosos en defensa, han aprofitat bé les arribades per emportar-se els tres punts cap a la capital del Baix Camp. 0 a 2 final amb gols de Fran Carbia i Carbonell.
Imatge del partit entre l'Elche i el CF Reus

FOTOGRAFIA: LaLiga123

El Reus ha sortit molt endollat al Martínez Valero davant un Elche que no neguitejava pas Edgar Badia. Impossible pel conjunt alacantí crear perill davant la pressió roig-i-negra. El joc reusenc s'ha iniciat amb un protagonista clar, el recent incorporat Miguel Linares. El davanter aragonès ha creat dues ocasions perilloses: la primera, una rematada de cap al minut 14 que ha sortit lleugerament desviada per sobre del travesser, la segona, al minut 17, també de cap, que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria de Figueras.

L'Elche no estava tenint el seu millor dia i el Reus ho ha sabut aprofitar. Al minut 18, Fran Carbia ha tornat l'alegria als aficionats després de la tensió de les últimes setmanes. L'extrem ha retallat dins l'àrea aprofitant una bona assistència de Borja Herrera per transformar un xut sec en golàs (0-1).

L'Elche, més conscienciat de la situació, ha avisat al minut 30 amb un llançament de córner que ha acabat a les mans del mur reusenc. L'avui capità del Reus no ha tingut complicacions tampoc al minut 34 després d'un xut de Gonzalo Villar que ha sortit molt desviat per sobre el travesser. Alfred Planas ha creat el perill abans dentrar al túnel de vestidors, el control però li ha sortit llarg quan ha aprofitat una molt bona assistència de l'avui protagonista, Linares.

A la represa, l'Elche ha gaudit de la primera oportunitat del matx just iniciada la segona meitat. Un xut de falta de Xavi Torres no ha trobat porteria. Un minut després ha estat Gus Ledes qui ha provat sort amb des de fora l'àrea però la pilota ha sortit desviada. Els alacantins han sortit a pressionar i una errada defensiva del Reus ha provocat un xut de Chuca alt.

Tranquil·litat al Martínez Valero tot i les aproximacions constants per part dels dos equips. Al minut 60 ha estat Ángel Bastos qui, amb un xut potent, ha enviat l'esfèrica a les mans del porter. Sony ha trencat el silenci. Després d'una errada defensiva de Bastos, el davanter local s'ha quedat sol davant Badia, qui ha salvat els mobles al conjunt de Xavi Bartolo amb el peu. I de l'1 a 1 el Reus ha passat automàticament al 0 a 2. Gran centrada de Borja Herrera que ha aprofitat molt bé Carbonell per fer respirar el conjunt roig-i-negre (0-2). Vaz ho ha intentat en l'última jugada de partit, però al portuguès se li ha acabat la gasolina abans de poder crear perill.

Amb aquest resultat els homes de Xavi Bartolo se situen momentàniament a l'onzena posició amb 4 punts. La propera setmana els roig-i-negres rebran a casa, diumenge dia 9, a l'Albacete, a les dotze del migdia.