Tres punts convincents

El Reus Deportiu s'imposa (2-6) al Club Patí Voltregà i suma els primers tres punts a l'OK Lliga. Els roig-i-negres mostren un gran joc i agafen confiança de cara la Copa Continental de Viareggio.
voltregà reus

El Reus Deportiu ha començat amb bon peu l'OK Lliga 2017/2018. Els roig-i-negres s'han imposat a la sempre difícil pista del Club Patí Voltregà per 2-6. Sense temps a descansar, el conjunt de Jordi Garcia ja pensa en el proper cap de setmana i en el proper títol en joc. Els reusencs disputen el pròxim dissabte 14 d'octubre les semifinals de la Copa Continental contra el Viareggio.

El duel entre Voltregà i Reus Deportiu ha estat completament igualat en els minuts inicials de partit. Els porters dels dos equips, Blai Roca i Càndid Ballart, s'han convertit en els protagonistes evitant una ocasió clara de gol per cada equip. No ha estat fins al minut 13' quan Àlex Rodríguez ha decantat la balança. Marc Torra ha servit una falta i Àlex Rodríguez ha engaltat un potent llançament introduïnt la bola per l'escaire rival. Poc després, al 16', Joan Salvat ha anotat el segon. Amb el 0-2 a favor el Reus Deportiu s'ha trobat més còmode sobre la pista. Tot i això, al 20' Gerard Teixidó ha retallat distàncies després d'aprofitar el seu propi rebuig en un llançament de penal. Abans del descans, Àlex Rodríguez ha tornat a ampliar l'avantatge posant l'1-3 al marcador.

A la represa, Albert Casanovas ha errat un penal però al 32' Romà Bancells ha anotat el seu primer gol a l' OK Lliga com a roig-i-negre. Tot i un altre gol de Teixidó al 36', el Reus Deportiu s'ha mantingut ferm sobre la pista i ha sentenciar l'encontre en els minuts finals. Raül Marín, de falta directa al 47' i dos minuts més tard desviant un xut de Casanovas, ha posat el definitiu 2-6 al marcador.

El Reus Deportiu comença l'OK Lliga sumant els 3 punts i en una complicada pista com és la de Sant Hipòlit de Voltregà. Els roig-i-negres agafen una gran injecció de moral de cara el proper cap de setmana. El conjunt de Jordi Garcia afronta ara la Copa Continental que es disputa el proper 14 i 15 d'octubre a Viareggio (Itàlia). Els reusencs s'enfrontaran contra l'amfitrió de la competició, subcampió de la Copa CERS 2016/2017.

La fitxa del partit:

CP Voltregà: Blai Roca, Gerard Teixidó, Petxi Armengol, Aleix Molas, Xavi Crespo -cinc inicial- Gerard Rovira, Ignasi López, Pol Galliga

Reus Deportiu: Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín -cinc inicial- Àlex Rodríguez i Joan Salvat

Gols: 0-1 Àlex Rodríguez (13'), 0-2 Joan Salvat (17'), 1-2 Gerard Teixidó (19'), 1-3 Àlex Rodríguez (22'), 1-4 Romà Bancells (32'), 2-4 Gerard Teixidó (36'), 2-5 Marín (46'), 2-6 Marín (49')