Back to top

Tres punts vitals abans del Tourmalet roig-i-negre

Després de passar pàgina a la competició de la Copa del Rei toca pensar ara amb l'OK Lliga. El Reus Deportiu buscarà la victòria contra l'Arenys de Munt per no despenjar-se en la persecució amb Barça i Liceo. Aconseguir el títol de la competició regular només serà una realitat si se sumen tots els punts possibles.
Jordi Garcia en un entrenament del Reus Deportiu

El Reus Deportiu busca reafirmar-se a l'OK Lliga i el moment de fer-ho és ara. Els roig-i-negres tenen una oportunitat d'or contra l'Arenys de Munt per demostrar la fortalesa reusenca, ja que els del Maresme són novells a la categoria i ocupen ara mateix la zona de descens de la classificació de la competició regular amb només 11 punts.

Aconseguir aquest títol és un repte que se li ha resistit al Reus en els últims set anys. Aixecar la copa de campions només podrà ser possibles sumant també contra els equips de menys autoritat.

"Els següents partits de lliga són molt importants", comenta Romà Bancells, jugador del Reus Deportiu, "Hem d'evitar perdre punts per poder encarar els enfrontaments directes havent escurçat punts o amb la mateixa distància de punts que portem ara".

L'objectiu principal del Reus aquest cap de setmana és mantenir els cinc punts que el separen del líder, el Barça. El Caldes, proper rival dels roig-i-negres, serà l'obstacle final dels del Baix Camp abans de veure's les cares amb els blaugranes i els gallecs.

Sumar de tres en tres és l'únic que els hi val als homes de Jordi Garcia que de moment ja tenen cita a la pista de l'Arenys aquest diumenge 4 de març a un quart d'una del migdia.