Back to top

Tret de sortida als campus d'estiu dels clubs esportius

El Club Natació Reus Ploms, el Reus Deportiu i el Club Tennis Reus Monterols han iniciat aquest dimarts el període d'activitats estivals.
Imatge del campus d'estiu de patinatge del CN Reus Ploms

Els campus o casals d'estiu són activitats permeses per la Generalitat i han de tenir uns protocols i mesures de seguretat per evitar possibles contagis de la COVID-19.

Club Natació Reus Ploms

Tennis, pàdel, futbol, bàsquet o patinatge, són algunes de les activitats que ofereix el Club Natació Reus Ploms a la vuitantena de nenes i nens, sigui de manera multiesportiva o mitjançant la tecnificació, sent el bàsquet la novetat d'enguany.

Imatge del casal de bàsquet del CN Reus Ploms
Imatge del casal de bàsquet del CN Reus Ploms.

Reus Deportiu

D'altra banda, el Reus Deportiu també ofereix activitats de multiesport i tecnificació. En aquest cas, el club del Carrer Gaudí s'ha posat com a xifra màxima els 120 participants per evitar aglomeracions. Enguany els protocols de seguretat, estan més presents que mai.

Imatge del casal d'estiu del Reus Deportiu
Imatge del casal d'estiu del Reus Deportiu

Club Tennis Reus Monterols

El Club Tennis Reus Monterols ha estat l'altre club de la ciutat que ha iniciat els campus d'estiu. El multiesport, classes d'anglès, tallers didàctics o treballs manuals, són algunes de les opcions que ofereixen en un casal que s'allargarà fins al 10 de setembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades