Back to top

Tret de sortida als casals d'estiu

L'objectiu d'aquestes propostes és oferir un estiu educatiu, social i lúdic a la canalla.
Els treballs manuals, presents al casal d'estiu

Ballar, descobrir el món de la robòtica o de la sostenibilitat. Són les temàtiques dels casals d'estiu d'aquest any que s'han iniciat aquest dilluns a diferents centres de Reus.

Prop d'una cinquantena de nens i nenes gaudiran de les activitats d'aquests espais al llarg de les properes quatre o sis setmanes, depenent del casal a l'escola Teresa Miquel i Pàmies, per exemple, s'hi duu a terme el de dansa. Sota el nom "Viatgem Ballant", els infants coneixeran diverses danses del món a través dels Gegants de Reus.

Els treballs manuals són algunes de les activitats que es fan al casal
Els treballs manuals són algunes de les activitats que es fan al casal.

Rentar-se les mans i mantenir la distància social són algunes de les accions que les monitores han de recordar al llarg de la jornada, però malgrat la COVID-19, l'objectiu d'enguany és que cap infant es quedi sense poder gaudir de les propostes de lleure durant l'estiu

Imatge del casal d'estiu de l'escola Teresa Miquel i Pàmies
Imatge del casal d'estiu de l'escola Teresa Miquel i Pàmies.

D'aquesta manera, la COVID-19 no ha aturat l'activitat dels Casals d'Estiu. Si bé inicialment no hi havia una gran demanda, des del consistori s'ha vist la necessitat d'enriquir el mes de juliol i agost per a la canalla, sobretot després d'haver passat una situació de confinament.

Paraules clau:

Notícies relacionades