Back to top

Tret de sortida per convertir l'antiga Hispània en pisos socials

L'Ajuntament posa en marxa una consulta preliminar al mercat immobiliari per determinar com serà la col·laboració publicoprivada que ha de donar lloc a almenys 35 habitatges de protecció oficial.

Almenys 35 habitatges de protecció oficial, 45 de lliures, espai comercial i per a equipaments i un aparcament soterrat públic de tres plantes. Aquesta és la previsió urbanística i d'equipaments que fa l'Ajuntament de Reus al solar de l'antiga Hispània, on actualment hi ha l'àrea de zona blava de la Riera Miró.

El primer pas és obrir una consulta al mercat per valorar diferents tipus de col·laboracions publicoprivades. Es posarà en marxa ben aviat amb una durada de 60 dies. Un primer pas que també es va dur a terme en el cas del nou centre aquàtic i de fitness de la ciutat.

Plànol futur espai de l'antiga Hispània.

L'alcalde, Carles Pellicer, i la regidora d'Habitatge, Teresa Pallarès, han coincidit a destacar que "el mercat immobiliari està canviant i necessitem saber quins objectius tenen".

Més enllà dels nous habitatges, l'espai haurà de donar lloc a un aparcament públic. La regidora d'Urbanisme, Marina Berasategui, ha detallat que "pensem en un aparcament soterrani de tres plantes i amb capacitat de 400 places, amb els accessos per la Riera Miró i pel carrer Josep M. d'Arnavat i Vilaró". Les consultes preliminars han de servir també per conèixer l'interès del sector en ampliar la xifra d'habitatge protegit prevista inicialment.


kia

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades