Back to top

Tret de sortida del curs 2017-2018 amb més professorat

El curs escolar 2017-2018 ha donat avui el tret de sortida amb un augment del professorat. El Camp de Tarragona comptarà amb 452 professors més que l'any passat. El primer dia de classe ha començat amb normalitat, sense cap incidència.
El nou curs escolar engega amb més de 400 nous professors, en comparació amb l'any anterior.

Les motxilles de nou a l'esquena i acomiadar-se dels pares. Aquesta ha estat la imatge que s'ha repetit arreu del territori en el primer dia de classe. Tot i que les etapes d'educació infantil i primària han patit una lleugera disminució en la matrícula, en la resta de nivells la xifra d'estudiants ha crescut. Paral·lelament, el Camp de Tarragona compta amb 452 professors més que l'any passat i s'arriba a prop de 7.500. Això suposa un augment del 6,7%. La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Tarragona, Imma Reguant, ha explicat que 'el reforç de professorat s'ha destinat a aquells centres de major complexitat i esperem que cada centre s'organitzi a la seva manera'. 

Entre les males i bones cares per tornar a l'escola hi ha el cas del primer curs d'ESO de l'Escola-Institut Mediterrani de Tarragona. Aquest centre ha rebut aquesta denominació i així podrà allargar l'estada dels alumnes, sense necessitat de canviar-se a un institut. L'alumna Carmen Ubal ha destacat que 'tenim molta sort de poder continuar amb els mateixos companys i professors i no haver de canviar'. Amb aquesta proposta donaran continuïtat als estudis de secundària i es busca evitar l'abandonament escolar.